Datum

11 oktober 2020 11:00

Accommodatie

Onbekend

Stabelino was vorig jaar ons zwarte beest (2-0 verloren na een verschrikkelijk slechte match). Zou het nu beter zijn?
We begonnen in elk geval beresterk en reeds in de 1ste minuut kopte Ronny na prima voorzet van Ollie over de deklat. Was het kopbal van vorige week dan toch toeval?
Na een dik kwartier kregen we eindelijk toch ons eerste goaltje.Krystian trapte een voorzet, maar kreeg de bal terug van een stabelinoverdediger. Dan maar zelf afwerken dacht hij en trapte de 0-1 binnen.
In de 26ste en de 28ste kregen we echter het deksel op de neus en twee doelpunten tegen. Rust met een 2-1 achterstand dus. Miserie miserie....

Verse krachten na de rust, niet bij Stabelino want die hadden geen reserven, en onze Jorge zorgde meteen voor de gelijkmaker. Een mooie crosspas van Didi stuurde Jorge diep en die schoof de 2-2 mooi binnen.
Na een kwartiertje devieerde Ronny zeer subtiel een voorzet van Mitch en we stonden 2-3 voor.
In de 20ste minuut kwam Didi alleen voor doel en knalde de 4de binnen. Ondertussen waren er al twee Stabeltjes uitgevallen en speelden we tegen 9 man. Het laatste kwartier was een aaneenschakeling van missers die niet zou misstaan in een bloopershow op tv. Zeker een vijftal kansen werden hoogst deskundig de nek om gewrongen. Gelukkig stonden we voor en hadden we de doelpunten niet meer nodig. Laten we het er op houden dat we de goals opsparen voor volgende week.