13 oktober 2019 13:30

Accommodatie

Onbekend

Aanwezigen: Sven Kempeneer  -  Stef Van Den Eyde  -  Wesley Balck -  Sven Van Dingenen -  Joris Cobben - Milan Heirwegh - Estée Vercouilie - Steven Wybo -  Matthias Goossen

We waren wederom  allemaal tijdig aanwezig om vol overgave te beginnen aan deze wedstrijd. Gelukkig waren we met net voldoende spelers. In het begin van de wedstrijd viel onmiddellijk op dat beide ploegen aan mekaar gewaagd waren.   Deze keer speelden we goed samen en kreeg iedereen geregeld de bal. Al gauw vielen de eerste goals zowel aan de kant van Schelle Sport als bij Simikos. We gingen de rust in met een gelijke stand 4-4. Ook deze wedstrijd  werd er gescoord door Estée die goed werd aangespeeld door Stef. Milan was een paar keer goed gevolgd en dank zij goed samenspel kon ook hij scoren.

De tweede helft ging weer volledig gelijk op  met kansen aan beide kanten. Nu werd geregeld door Sven VD de bal goed gestopt zodat enkele goals van Schelle Sport werden vermeden. Op een gegeven moment stond het dan 6/6 en bleek dat onze verdediging fysiek problemen kreeg met gevolg dat Schelle uit een paar laatste kansen de overwinning naar zich kon toetrekken. De wedstrijd werd dan afgesloten met een verdiende winst van 8-6 door Schelle Sport. Al bij al voor iedereen een zeer verdienstelijke wedstrijd die minstens een gelijke stand verdiende.