Accommodatie

Cantincrode

Stralend herfstweer en 14 spelers (Krystian daagde niet op) om eindelijk iets te doen aan de 0 op 12.
Beide ploegen begonnen vinnig aan de match.
Rond de 10de minuut knalde Tim al uitverdedigend de bal tegen een C-aanvaller en deze liet Dave kansloos toen hij plots alleen voor doel stond: 1-0.
Vlak daarna kreeg Cantincrode een reuzenkans, maar gelukkig ging de bal net naast.
Rond de 14de minuut zette Stefan zich op kracht door en werd foutief gestopt binnen de backlijn. Sluwe Ivo zette de doelman op het verkeerde been en trapte zo de 1-1 tegen de netten.
Nog geen minuut later trapte Stefan, na voorbereidend werk van Wim,een strakke voorzet en een een ongelukkige C-verdediger devieerde de bal in eigen doel en we stonden 1-2 voor.
5 minuten voor de rust schilderde Tim, na alweer een mooie actie van Wim, een gemeten voorzet op het achterhoofd van Ronny en de C-keeper kreeg de kopbal van onze captain niet uit de winkelhaak geranseld. 1-3.
Net voor het rustsignaal kwam een C- aanvaller weer alleen voor doel, maar Dave dook als een kamikazi in de voeten en voorkwam zo de 2-3.
Na de pauze bleef het spel op en neer gaan, met inzet van beide ploegen.
Belangrijk was dat we onze 1-3 stand konden blijven verdedigen. Een grote kans van C werd nog door Dave uit zijn goal geranseld en zo stevenden we af op onze eerste overwinning.
Vijf minuten voor tijd werd het echter nog spannend. We kregen een penalty tegen nadat de bal tegen de arm van Dries vloog. De C-speler trapte de bal op de lat en zo konden we toch nog met 1-3 afsluiten.
Leuke match tegen een toch niet zo een slechte ploeg. Wat meeval en heel veel inzet maakte dat de overwinning zoet smaakte. Een pluim voor de (thuis)arbiter die zeer onpartijdig bleef!