Accommodatie

Cmp: VK Simikos

Met alweer een ruime kern van 17 spelers ontvingen we Noorse op het C-terrein. Dit om het gras op het vochtige  A-terrein te sparen.
Noorse stond 2 punten boven ons en ze waren met 13 spelers, maar gemiddeld wel wat jaartjes jonger dan onze tijgers.
De eerste helft was vrij gelijkopgaand, maar Noorse was toch gevaarlijker op de snelle tegenaanvallen.
De korte combinaties lukten vandaag bij ons niet echt wegens teveel slordige passen.
Met de brilscore konden we gaan rusten.
Na slecht uitverdedigen kregen we in de 10de minuut het deksel op de neus en stonden we 0-1 achter.
Een kwartiertje later trapte Robby van ver op doel en de doelman miskeek zich op de lage schuiver, mede omdat Antonio het zicht belemmerde. Olli claimde de assist omdat hij de bal inwierp naar Robby.
Rond de 30ste minuut werd Antonio diep gestuurd en werd net binnen de backlijn langs achter getorpedeerd. Penalty en een kolfje naar de voet van Ivo die kalm de 2-1 binnentrapte.
Noorse zette dan een verwoed eindoffensief in. Dave pakte uit met een fantastische redding, maar moest daarvoor wel een corner toestaan.
Deze corner viel ongelukkig voor ons voor de voeten van een Noorse-aanvaller en die werkte de bal over de lijn.
2-2 en dit was dan ook de eindstand.
Elk een puntje en ik denk dat dit een juiste uitslag was.