22 oktober 2023 10:30

Accommodatie

Cmp: VK Simikos

Met maar liefst 16 spelers gaan we vandaag proberen om uit de hoek waar de klappen vallen weg te komen.
Kontich staat op de derde plaats met 7 punten en we hebben het in het verleden nooit gemakkelijk gehad met deze ploeg.
Omdat ons normale terrein er niet zo goed bij lag werden we verzocht om op D-terrein te spelen. Dit werd later nog gewijzigd in C- terrein, zodat ondergetekende gemakkelijk aan zijn aantal stappen voor die dag geraakte.
Het eerste kwartier domineerde Kontich de match, maar allengs (mooi oubollig Nederlandstalig woord) begonnen we mee te spelen.
Vlak voor de rust kreeg Gunther twee kansen na elkaar van dichtbij, maar de K- doelman bracht redding.
In de tweede helft zette de jarige Kenny rond de 10de minuut de bal na een mooie aanval perfect voor en Koen knalde met een perfecte halve omhaal de 1-0 tegen de netten. Corrctie: de voorzet kwam van Dries, sorry Kenny😏.
Kontich zette terug druk en belegerde ons doelgebied.We waren echter niet van plan om deze driepunter te laten afpakken. Met man en macht verdedigden we en prikten soms terug met een tegenaanval.
Indien nodig maakten we zelfs een professioneel foutje (JDC).
Stevig geknokt en clean sheet voor onze doelman! Deze zondag is alvast geslaagd.