Datum

3 december 2023 10:30

Accommodatie

Cmp: VK Simikos

Laatste match voor de winterstop (volgende week nog wel bekermatch) en door forfait van tegenstander van dames konden we op het kunstgrasveld spelen.

Een nog licht gekwetste Wim werd gebombardeerd tot scheids en deed dit perfect.

Ruime kern van 15 spelers en Atlanta , vorig jaar kampioen, begon met 9:spelers aan de match. Later kwam er nog een 10de bij, maar tegen het einde van de match eindigden ze wegens kwetsuren met 8.
Na 15 minuten kwamen we op voorsprong na corner van Gunther en JDC die de afvallende bal binnentrapte, weliswaar nadat een A-verdediger de bal deed afwijken. 1-0.
Atlanta, ondertussen met 10 spelers, dicteerde dan de wet en Dave en de deklat voorkwamen dat we achterkwamen.
Vijf minuten voor de rust zetten Kevin en Stefan een mooie aanval op en de laatste legde de bal panklaar voor de voeten van JDC die zijn tweede binnenlegde. 2-0.
Opi Tom claimde nadien de assist omdat hij eerst de bal achteraan de bal redelijk riskant naar het centrum speelde, weliswaar naar een vrijstaande maat, maar hieraan kunnen we na rijp beraad geen gevolg geven.
Enkele minuten later weer een actie van Stefan en Kevin trapt de derde tegen de netten. 3-0
De match van vorige week indachtig wisten we dat we niet te vroeg op onze lauweren moesten rusten. Wel was het nu maar tegen negen en daarna tegen acht spelers.
Daardoor kwamen we in de tweede helft niet echt in de problemen en vijf minuten voor tijd kon ouderdomsdeken en captain Ronny de 4-0 binnentrappen na voorbereidend werk van Kevin.
In de rangschikking komen we op een mooie zesde plaats. Proficiat jongens!