Datum

8 oktober 2023 10:30

Accommodatie

Cmp: VK Simikos

Scheids Luigi arriveerde enkele minuten voor 10.30u , daardoor begon de match iets later.
17 spelers op het wedstrijdblad, maar bij Tub. zelfs 18.
De tegenstander van vandaag had nul punten uit drie matchen. Een hapje?
Waren ze misschien de eerste maal dit seizoen voltallig?  De match zal het uitwijzen....
We begonnen goed aan de match en drukten Tub op hun eigen helft, zonder echter kansen te creeeren.
Rond het kwartier brak de snelle TB- spits door en plaatste een lullig balletje in de korte hoek, waar Dave zich volledig op miskeek. Scoren aan 100% heet dat.
We deden er alles aan om voor de rust minstens de gelijkmaker te scoren, maar de goede doelman en de mindere kwaliteit van afwerking zorgden ervoor dat we met de 0-1 achterstand gingen rusten.
Met 5 frisse spelers op het terrein zouden we de klus wel klaren...
We bleven echter zwak in de afwerking en TB kreeg hoe langer hoe meer vertrouwen. Na 20 minuten trapte de zelfde spits de bal van ver over de uit zijn doel staande Dave en we stonden 0-2 achter.
Nog een kwartiertje alles geven en misschien nog gelijkspelen was de opdracht. We liepen echter tegen een muur en kregen de bal niet tegen de netten.
Slechte match tegen een op papier zwakke tegenstander.