Accommodatie

Benoitlaan

Met 15 spelers, waaronder Wim die net hersteld was van een kuitbeenbarstje, trokken we naar het terrein aan de ruggeveldlaan waar ook Tubantia Borgerhout speelt (vroeger in eerste afdeling, nu in vierde provinciale).
Ondanks de felle regen van de laatste weken lag het veld er goed bespeelbaar bij. Weinig gras maar geen plassen.
Na 7 minuten snoept Stefan de bal af van een EC- verdediger en trapt rustig de 0-1 tegen de netten.
Even later krijgt  hij de bal mooi aangespeeld van diezelfde verdediger, maar zijn knal strandde op de kruising.
Rond de 16de minuut stuurt Maarten met een inworp Stefan diep en die schuift de bal voor doel waar Ivo de 0-2 maar binnen te lopen heeft.Je moet er wel staan natuurlijkšŸ˜
De adelaars creeerden ook wel enkele kansjes, maar niet van die aard om Dave te bedreigen.
Vlak na de rust kregen we een vrije trap na fout op JDC in de buurt van de cornervlag. Bart zwiepte de bal voor doel en Kenny kopte binnen. 0-3.
Vijf minuten later scoorden we weer na een vrije trap. De bal werd door een viertal Simikossers geraakt, maar de scheids keurde de goal af wegens buitenspel.
Even later kapte JDC zich mooi vrij en plaatste de bal in de verste hoek, buiten bereik van de doelman. 0-4 en match gespeeld.
El Condor kon nog wel na een mooie aanval de eerredder scoren en een pegel tegen de kruising knallen,
maar we konden rustig de match uitspelen.
Leuke match met weerom veel inzet van iedereen en verdiende zege tegen een toch wel iets zwakkere tegenstander.