Accommodatie

De Schinde - Ekeren

Vijftien geselecteerden, maar Wim viel nog af door hondengevecht gisteren. Met veertien toppers zouden we de zwembadboys wel even kopje onder duwen. Even weinig punten als wij, maar wel match minder gespeeld.
Hier moest gewonnen worden !
Het draaide iets anders uit. Vlak na het aanvangsfluitsignaal wierp een ESVO-er de bal ver in en de bal verdween in de winkelhaak. Telt niet riepen we in koor, maar blijkbaar had Dave de bal toch lichtjes beroerd. 1-0.
Tegenslag, maar niet onoverkomelijk dachten we.
Tot in de tiende minuut een E-aanvaller rustig kon aanleggen en de bal van buiten de backlijn snoeihard in de winkelhaak trapte. 2-0.
Kopjes omhoog en centeren maar. De bal kwam echter in de voeten van een snelle E-aanvaller die alleen voor Dave verscheen en de derde tegen de netten prikte.
Ondanks deze stevige uppercut gaven we de moed niet op en begonnen druk te zetten. Na zeventien minuten zagen we een mooie aanval van Simikos die besloten werd met een kopbalgoal van Kevin na prima voorzet van Stefan.3-1 werd ook de ruststand, ondanks verwoede pogingen om nog een tweede doelpuntje voor de pauze te maken.
In de tweede helft bleven we druk zetten op zoek naar de aansluitingstreffer. Twee corners die van de lijn gekeerd werden, Stefan die naast besloot toen hij alleen voor doel kwam en Robby die alleen door was, maar valselijk langs achter getackeld werd waren de oogst van onze inzet. Daar bleef het echter bij.
ESVO kreeg ook nog wel enkele kansen maar vergat ook te scoren.
Zeker geen gebrek aan inzet,want we hebben gevochten als leeuwen, maar (uit)voetballend kwamen we te kort.
Volgende week hopelijk beter!
Nb:Toch een gelukkige na de match, want JDC zag er zijn eerste liefje terug. Smeuïge details misschien volgende week?