Accommodatie

Cmp: VK Simikos

Onder een mooi najaarszonnetje ontvingen we met 15 spelers het uit "de Belgische" afkomstige Excelsior Mariaburg.
Wij hebben tot nu toe 3 matchen verloren, zij drie gewonnen, zelfs met overtuigende cijfers. Het gros van de spelers hebben in tweede provinciale gespeeld.
Ze namen meteen de match in handen en drukten ons op onze helft. Toch duurde het tot de 20ste minuut eer we de eerste goal slikten na een mooie combinatie van M.
5 minuten later kregen we de tweede binnen.
Wij krijgen de bal achteraan niet weg en omdat Dave alert stond te keepen en M. enkele open kansen liet liggen konden we gaan rusten met de 0-2 achterstand.
Na de rust begonnen we wat meer mee te spelen en was da match meer in evenwicht.
Toch kregen we na 20 minuten de derde binnen nadat een dribbeltje van Dave slecht afliep.
5 minuten voor affluiten viel nog de vierde en vijfde goal en stond de forfaitscore op het denkbeeldige bordje.
Terecht verlies tegen een veel sterkere ploeg. We hebben echter geknokt voor elke morzel grond. Hopelijk volgende week puntenwinst.