10 september 2023 10:30

Accommodatie

Cmp: VK Simikos

1 keer per jaar wordt de giftige pen doorgegeven aan ondertekende, dus speciaal met buideltas en koffiekoekjes in de hand was ik volledig klaar om samen met 15 Simikos Vets de strijd aan te gaan tegen Deurne OB en de tropische temperaturen.

Eerste 10 minuten van de wedstrijd waren er al verschillende “hete standje” voor de goal van “2de week op rij gelegenheid” keeper Wim. Tim kon een gevaarlijk schot blokken, Wim kwam sterk tussenbeide en een voorzet van Deurne OB ging rakelings voorlangs de beide doelpalen.

Rond de 12de minuut kwam Kevin in een unieke positie om de score te openen na een splijtende pas van Robby, maar jammer genoeg kreeg Kevin het leer niet onder controle … weg kans.

Niet veel later in de 16de min kwam een Deurne OB speler in een schietrijke positie en hij twijfelde niet … 0-1.

Vets probeerde deze koude douche te verwerken en gingen op zoek naar de juiste bezetting op het veld en combinaties om het middenveld en verdediging van Deurne OB te ontwrichten.

In de 25ste minuut was het zover na een pas van Ivo kreeg Kevin opnieuw een reuzekans maar Deurne OB laatste man kwam net op tijd terug.

Toen gebeurde er iets in de 30ste minuut , dat bij navraag van ivo in 24jaar Veteranen voetbal nog niet was voorgevallen, … een hitte drankpauze … en een paar minuten later was het dan echt rust …

2de helft was nog maar 30sec bezig en Deurne OB kon zich op de rechterflank doorzetten (Tom vond dit arm gewijs offside). Johan raakte het schot nog lichtjes aan, waardoor Wim zich verkeek op de bal … 0-2.

Het was wel duidelijk dat Simikos Vets niet tevreden waren met deze stand en gingen op zoek naar de aansluitingstreffer. Deurne OB kreeg het alsmaar moeilijker en warmer.

In de 67ste minuut vond Johan een gaatje in de Deurnese muur. Met een zwabberschot van buiten de baklijn dwarrelde de bal in het net … 1-2. Net voor het afsluiten kregen de Vets nog unieke kans net buiten de backlijn maar de plaatsbal van Ivo werd door de zeer warm aangeklede keeper van Deurne OB onder de lat weg getikt.

Jammer net zoals als vorige week zat een puntje in tegen de top 2 van vorig jaar.