Laatste match van dit seizoen tegen Los Incas, een ploeg waar we al een paar maal voetballes van kregen.
Wij waren met 17, zij met 8 want er zouden een paar spelers voor de Antwerpse tunnels vastgereden zijn door de Ten Miles. Ze verwachtten dat er nog wel een paar zouden opdagen, maar gelukkig voor ons bleek dit niet zo te zijn.
Voor de eerste keer dit seizoen een officiële arbiter.
Kat in 't bakkie zou je denken, maar de snelle spits van LI dacht er anders over.
Ondergetekende was nog bezig met het zoeken naar het gaatje van een cornervlag toen er plots panfluitgeluiden opstegen. We stonden zowaar 0-1 achter.
We drukten LI dan wel op de eigen helft maar de afwerking bleef achterwege. Altijd wel een been van de tegenstander, het doelaluminium of de doelman die in de weg zaten.
Op een zeldzame tegenaanval moest Kevin (gastdoelman) uitpakken met een beenveeg om de 0-2 te vermijden.
Vlak voor de rust kon Kevin dan toch een afgeweerde bal binnentrappen. 1-1.
Lag het aan de zes frisse spelers die op het veld kwamen of waren de 8 Inca's moegestreden ? In elk geval volgde nu een doelpuntenfestival.
10 de minuut: mooie aanval van Simikos en supersub Antonio werkt af: 2-1
14de minuut: voorzet Gunther, Koen komt en Stefan trapt de rebound binnen.3-1
20ste minuut: de 4-1 na voorzet Gunther en binnengetrapt door Koen
25ste minuut: Antonio haalt uit van buiten de backlijn 5-1
30ste minuut: Koen dribbelt verdediging op een hoopje en legt rustig de 6-1 binnen
31ste minuut: corner Gunther en Kevin kopt de 7-1 binnen
33ste minuut: Ronny trekt drie man op zich en tikt slim opzij naar Kevin die de 8-1 maakt
Toch nog een tegendoelpunt. Bart lag gekwetst op het veld en Gunther speelde de bal buiten om verzorging toe te laten. Los Incas vergat even alle regels van de FairPlay en gooide de bal in de loop van de snelle spits die een verbauwereerde Kevin DK omspeelde. 8-2.
Kevin kreeg er echter niet genoeg van en trapte zijn vierde van de dag binnen na flatertje van de LI-doelman. 9-2
Mede dankzij de matige opkomst van de tegenstander, toch een leuke afsluiter van dit seizoen. Tof dat de tegenstander toch bereid was om te spelen.
Tot 11 mei op de eindeseizoensviering om jullie trofeeen in ontvangst te nemen.