Accommodatie

Cmp: VK Simikos

Om het A- terrein te sparen moesten we weer de verre verplaatsing naar het D- terrein maken.
Met een kern van 14 spelers zouden we proberen om Belgica (22 punten en wij 13)  te verslaan.
We begonnen goed aan de wedstrijd en Belgica stak maar eenmaal zijn neus aan het venster maar de B- aanvaller zijn schoenmaat was net te klein om de voorzet af te werken.
Rond de 10de minuut trapte Gunther een strakke voorzet en Kevin stond op de juiste plaats om de bal binnen te werken. 1-0.
Vijf minuten later werd Kevin diep gestuurd en werd foutief gestopt door de B-doelman. Scheids Kris DC aarzelde geen moment en floot penalty. Libero Ivo trok naar voor en plaatste de bal proper in de hoek. 2-0.
Dit was ook meteen de ruststand.
Na de pauze zagen we een totaal ander Belgica en werden we tegen ons doel gedrukt. Dave redde met een formidabele voetveeg een eerste grote kans van Belgica.
Rond de 12 de minuut scoorde Kevin na een slimme doorsteekpas van Antonio de 3-0. Kat in het bakkie zou je dan denken, maar Belgica ontbond al zijn duivels. Op een kwartier tijd scoorden ze driemaal en stond het 3-3.
Vijf minuten voor tijd trapte Kevin een verre voorzet. De B- keeeper plukte de bal uit de lucht maar liet deze vrij knullig uit de  handen vallen. Antonio was alert en tikte de 4-3 binnen. Bijna scoorde Belgica nog de gelijkmaker,maar Shaun haalde de bal retrogewijs van de lijn.
Zeer spannende match en verdiende overwinning. Weer een formidabele inzet van gans de ploeg.
Man van de match was toch wel Kevin die een voetje had in de vier doelpunten en vandaag zijn jaarlijkse marathon al gelopen heeft.
Het wederoptreden van Wim was van korte duur na een schabouwelijke tackle. Hopelijk niet te erg.
We komen op gelijke hoogte met Atlanta die vandaag verloren en als we spelen als vandaag springen we daar volgende week vlot over.