Datum

25 februari 2024 10:30

Accommodatie

Cmp: VK Simikos

Met een ruime kern van 15 spelers zouden we vandaag revanche nemen voor de smadelijke nederlaag (3-1) van de heenronde.
Wij hebben ondertussen 26 punten en Esvo 9, waarvan 3 tegen ons verdiend.
Dat statistieken niet alles zeggen, bleek al onmiddellijk in het begin van de match.
De zwembadboys drukten ons tegen ons eigen doel en Dave moest enkele keren zeer gepast uitkomen om achterstand te voorkomen. Wij bakten er niets van: geen enkele kans en veel slordige passen typeerden de eerste helft.
Rond de twintigste minuut was het dan zover: de zoveelste slechte pas en Esvo knalde de 0-1 voorbij Dave.
Dank zij nog enkele gepaste tussenkomsten van Dave en het doelkader bleef het tot de rust 0-1.
Na speech van coach Gunther en met vier frisse spelers zouden we proberen om in de tweede helft de bakens te verzetten. We zetten meer druk en begonnen zowaar te combineren.
Tegen de gang van het spel in kregen we rond de tiende minuut na een snelle tegenaanval de tweede goal binnen.
Zeven minuten voor tijd trapte een bedrijvige Bart op doel en Kevin kon de afgeweerde bal binnentikken.
1-2 en met zijn allen naar voor om alsnog gelijk te spelen.
De bal wou er niet in en toen Dave in de slotseconden mee naar voor trok bij een corner kregen we op de counter de 1-3 binnen.
Archislechte eerste helft van ons en verdiende overwinning voor Esvo.