23 maart 2023 20:00

Accommodatie

Cantincrode

Uitgestelde match op een donderdagavond. Moet kunnen dachten 17 vets; Shaun belde nog vlak voor de match af wegens blessure, dus nog met 16. Puzzelwerk voor de coach om resultaat te halen en toch iedere speler tevreden te stellen.
Omdat Dave en reservedoelman Wim verontschuldigd waren deden we beroep op Kevin De Kimpe, doelman van de derde ploeg. We eisten voor de match een clean sheet,niet gelukt, maar dankzij enkele miraculeuze reddingen zorgde Kevin er toch voor dat we de drie puntjes mee naar Schoten konden nemen.
Ondanks de veelvuldige regenbuien van de laatste dagen was het terrein redelijk bespeelbaar.
De (officiële) scheids had net de match op gang gefloten of we stonden al 1-0 achter. Onze verdediging stond zich nog te organiseren en dit werd keihard afgestraft.
Vijf minuten later zetten Koen en Krystian een aanval op en Krystian werkte mooi af. Buitenspel riepen enkele  onverlaten,maar het doelpunt werd goedgekeurd. 1-1.
Lang konden we niet genieten van onze aansluitingstreffer want de snelle C-aanvaller trapte zijn tweede tegen de netten. 2-1.
We toonden onze veerkracht en na een mooie aanval trapte Captain Ronny de bal droogweg binnen.2-2, en ook meteen het 50ste doelpunt van dit seizoen. In het kader van het 50-jarig bestaan komen we dan ook met foto in de eregalerij te hangen.
We bleven knokken en Bart scoorde met een leep hakje na voorzet van Robby de 2-3.
Cantincrode kwam na de rust uit de kleedkamer met maar één doel voor ogen: de achterstand wegwerken.
En dat zullen we geweten hebben. Heel de tweede helft werden we op onze helft gedrukt.
Kenneth en Krystian vielen gekwetst uit, maar gelukkig hadden we voldoende reserven om de klus te klaren.