Datum

18 september 2022 10:30

Accommodatie

Cmp: VK Simikos

De jonkies,overgekomen van zesde ploeg, waren vandaag allemaal afwezig. We moesten het dus doen met onze "oude" kern. Gelukkig aangevuld met Nick Matthe en Johan De Crom,zodat we toch 15 spelers op het wedstrijdblad konden zetten.
We begonnen stevig, met een schot van Krystian op de doelman en een streep van Johan DC die na deviatie tegen de paal belandde.
Onze euforie smolt weg als sneeuw voor de zon toen een snelle cantincrode-aanvaller plots alleen voor Dave verscheen en na 8 minuten de 0-1 liet optekenen.
We lieten de moed niet zakken en vochten voor elke bal en lieten enkele mooie combinaties zien. De lange C-doelman liet zich echter niet verrassen. Cantincrode prikte nog een paar keer tegen met hun snelle spitsen,maar ook Dave was bij de pinken.
De stand bij de rust bleef dus 0-1.
In de tweede helft kwam een voetbalhongerige Nick Matthe onze aanval versterken en mede daardoor drukten we cantincrode constant op eigen helft. Scoren was blijkbaar vandaag zeer moeilijk:een resem kansen werden vakkundig de nek ongewrongen.
Vijf minuten voor tijd waren de voetbalgoden ons eindelijk goedgezind. Philip trapte een subtiel lobje richting Ivo en die kopte de bal binnen zoals hij alleen dit kan. 1-1.
Twee minuten later lanceerde Nick Johan DC en die knalde de bal overhoeks binnen. 2-1 en eindelijk gerechtigheid.
Ei zo na kon cantincrode nog tegenscoren, maar Dave bewees dat hij ook in de tweede helft alert kan zijn.
Good old Didi had zich ook in een voetbalpakje gehesen (wat hem prompt een bijdrage voor de was kostte) maar wou in deze hectische eindfase nog niet aantreden.
Kortom, een zeer leuke en sportieve match (scheids Luigi had een rustige middag), en 200% inzet van iedereen.
Het duurde even voor de uitslag ook op de website stond, maar dit lag aan het feit dat ondergetekende het knopje "versturen" had genegeerd. Later op de avond toch nog opgelost!