Datum

16 april 2023 10:30

Accommodatie

Cmp: VK Simikos

Kern van achttien spelers tegen twaalf van Drakenhof. Kenneth en Dries geraakten geblesseerd, maar ook bij de tegenstander vielen twee spelers uit, zodat ze de tweede helft met  tien moesten spelen.
Op Drakenhof wonnen we met 0-1 dankzij een doelpunt in de laatste minuten.
Rond de 5de minuut kon Ronny aanleggen voor een afstandsschot. De doelman weerde de bal af, maar een goed gevolgde Kevin trapte de 1-0 binnen.
We bleven druk zetten en Dave had weinig werk in de eerste helft.
Rond de 25 ste minuut gaf Ivo een mooi doorsteekpasje naar Kevin en die torpedeerde de keeper: 2-0.
Vlak voor de rust begon Ronny een dribbelactie en zag kans om de bal voor zijn gevaarlijke linker te leggen: 3-0, een ruststand waarmee we kunnen leven.
Na de pauze, met een vijftal frisse spelers, speelden we meer met de diepe bal en minder combinatievoetbal.
Snelle Krystian had er zin in en rolde in zijn eentje de D-verdediging verschillende keren op, maar zijn vizier was niet goed afgesteld.
Antonio kwam ook alleen voor doel maar knalde de bal hoog over. Enkele minuten later zelfde scenario, maar ditmaal trapte hij de bal wel stevig binnen: 4-0
Kersverse bompie Tom wou ook zijn naam in het wedstrijdverslag hebben en rukte enkele malen mee op, maar kwam niet tot scoren.
Al bij al een gemakkelijke overwinning,zonder zelf goed te spelen, tegen een zwakke tegenstander.
Hopelijk geeft Noorse volgende week geen forfait en kunnen we dit seizoen in schoonheid eindigen.