20 oktober 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Aanwezigen:  Sven Van Dingenen -  Sven Kempeneer - Stef Van Den Eynde - Joris Cobben - Rob Deryck - Estée Vercouilie -  Wesley Balck - Deepak Sardjoe - Jordan Smits - Matthias Goossens - Milan Heirweigh

Deze wedstrijd waren  we met heel wat extra spelers  aanwezig.  Dit keer konden we niet rekenen op onze arbiter Marc Verloy die vandaag mee moest aantreden met de dames ploeg 2.  De wedstrijd werd vandaag geleid door MC.

Er werd besloten om de eerste helft aan te treden met Wesley en de tweede helft met Sven VD in het doel. Beiden konden dan ook tijdens de wedstrijd, wanneer ze niet in de goal stonden, mee als speler aantreden. Simikos en Lierse waren heel goed begonnen aan de wedstrijd. Het ging gelijk op het eerste kwartier. Er werden veel kansen door Simikos gecreëerd maar telkens niet afgewerkt of door de goed verdedigende spelers van  Lierse  weg gewerkt. Ondanks het regenweer werd steeds in de hoogte afgewerkt en niet gebruik gemaakt van het natte veld over de grond. Na 20 min werd uiteindelijk  het eerste doelpunt gescoord en volgde er verschillende doelpunten na mekaar met gevolg dat we de rust in gingen met een voorsprong van 6-1. Wesley had in de eerste helft goed  gekeept  en regelmatig ballen gestopt.

In de tweede helft  werd gevraagd aan Lierse om enkele spelers extra in te zetten om zo een evenwichtiger geheel te verkrijgen. In het begin had dit het gewenste resultaat en werd er ook door Lierse gescoord zodat halfweg de tweede helft het 6-3  stond. Sven VD had in de tweede helft enkele puike reddingen en toonde zo ook dat hij in de goal zijn mannetje kon staan. Spijtig genoeg werden er dan door Simikos nog 3 onnodige extra goals gescoord zonder enig samenspel zodat de eindstand  9-3 werd genoteerd.
Alles bij mekaar een gemakkelijke winst voor onze  G - mannen.