27 maart 2022 10:30

Accommodatie

Onbekend

Ruime kern van 15, weliswaar met 3 gastspelers van 4de ploeg (Olivier,Kristof en Johan),waarvoor onze dank.

In Sinaai verloren we met 2-0, dus er viel wat recht te zetten. Beide ploegen tikten de bal goed rond, maar echter zonder al te veel gevaar.
Rond de 20ste minuut zette Kenneth een mooie actie op en legde de bal perfect klaar voor Jan maar die besloot op de doelman.
Jan kreeg voor de rust nog twee goed kansen, maar kon tegen zijn gewoonte in niet afwerken. De vosjes waren ook enkele keren gevaarlijk, vooral de nummer 8, maar Dave stond pal.

Na de rust weer afwisselend kansjes voor beide teams, maar geen doelpunten. In de laatste minuut trapte Johan nog van ver op doel. Maar de keeper duwde de bal op onorthodoxe wijze tegen de deklat. 0-0 bleef de stand en ik denk dat iedereen daar vrede mee kan nemen.