13 maart 2022 10:30

Accommodatie

Onbekend

Met 12 spelers, waaronder 3 met zware skiweek achter de rug.

We begonnen fris aan de match en na 5 minuten kon snelle Jan na mooi pasje van Philip de 1-0
binnentrappen. In de 12de minuut combineerden de RW-aanvallers zich door het centrum van onze verdediging
en we stonden 1-1 gelijk. Niet getreurd:rond het halfuur werd Krystian neergehaald binnen de backlijn en Ivo trapte de
penalty rustig in het hoekje: 2-1 Spijtig genoeg kon RW vlak voor de rust nogmaals tegenscoren en wezen de bordjes 2-2 aan.

Na de rust kregen we na 5 minuten de 3 de binnen: 2-3. We bleven echter voetballen en Jan trapte na een mooie rush op de lat.
Na een nieuwe Simikos-aanval rond de 28ste minuut kregen we op de counter de 4de binnnen. Op basis van spel en inzet hadden we vandaag minstens een puntje verdiend,maar ja, topsport is hard.