20 februari 2022 10:30

Accommodatie

Onbekend

Versterkt met Nick Imler, Vince Van De Vliet, Maarten Pauwels en Tim Van Trier konden we een stevig elftal opstellen.
Na 5 minuten stonden we wel 0-1 achter. Geklungel in onze verdediging; bal weggetrapt tegen andere verdediger en Nieuw Stabroek nam het cadeautje dankbaar aan. Rond de tiende minuut een mooie pas van Jalal naar Jan, die een voorzet-schot aflevert. Ivo loopt de bal  voor alle zekerheid binnen. 1-1. 27 ste minuut: dieptepas naar snelle Jan die gepakt wordt door de doelman.Penalty ,maar geen  rode kaart voor de doelman. Ivo trapt de strafschop proper binnen. 2-1.

Tien minuutjes na de rust plaatst Bart een terugspeelbal netjes naast Dave en we stonden terug gelijk. Spanning alom, tot een NS-verdediger de bal met de hand beroerde. Tweede penalty en weerom plaatst Ivo de bal mooi binnen. 3-2 en hattrick voor Ivo. Veel overschot hadden we niet tegen een ploeg die nog maar 10 punten had, maar verdiend gewonnen!