Datum

30 januari 2022 10:30

Accommodatie

Onbekend

Op St Jozef met 2-4 gewonnen en vandaag met 13 kernspelers van de vets en twee gastspelers van de derde ploeg, Maarten en Micha.

We begonnen stevig en na 7 minuten zette een bedrijvige Micha perfect voor en Ivo met een neus voor dergelijke fases was goed gevolgd en trapte hard binnen. 1-0. Kat in 't bakkie zou je denken, maar de Jefkes lieten zich niet intimideren. Hun snelle aanvallers zorgden ervoor dat onze verdedigers en doelman Dave zich niet verveelden. Wij waren nog tweemaal gevaarlijk: Een identieke fase als die van ons doelpunt en een voorzet van Gunther naar Antonio, maar in beide gevallen kwam de doelman gepast tussen. Met deze kleine voorsprong gingen we rusten en dan was het aan onze uitgebreide reservenbank om het werk af te maken in de tweede helft.

Na twee minuten kansjes van dichtbij ,maar de Jozef-doelman redde de meubelen. Het bleef spannend met deze kleine voorsprong. We moesten wachten tot de 30ste minuut voor het verlossende 2 de doelpunt. Met een stevig afstandsschot, afgeweken op verdediger kon Jan de doelman te grazen nemen.2-0 en de veer bij St Jozef gebroken, wat zich ook vertaalde in gemekker. Voor het affluiten scoorden we nog tweemaal: Micha van dichtbij na pasje van Jalal en Maarten die na een staaltje van mooi combinatievoetbal de bal overlangs binnentrapte.
4-0. Misschien een iets overdreven score, maar daar liggen we niet van wakker.