Datum

16 januari 2022 10:30

Accommodatie

Onbekend

Na de blamage van de heenwedstrijd (9-1 op onze donder) zouden we proberen om wraak te nemen.

Deurne Ob is een goede ploeg; tweede met 5 punten achterstand op Sava, maar 12 punten verloren voor de groene tafel na opstellen van teveel spelers tussen 30 en 35 jaar. Gelukkig konden we beroep doen op 3 youngsters van de 6de ploeg zodat we toch wat power in de ploeg
kregen. DOB begon stevig en knalde na 2 minuten na mooi combinatievoetbal de 0-1 tegen de netten. We werden wakker en begonnen goed mee te spelen.Kansjes langs beide kanten dus. Rond de 27ste minuut kon Kevin Kuster de gelijkmaker binnentikken, in twee tijden en na mooi doorsteekpasje van Ivo. Spijtig dat we deze 1-1 niet konden vasthouden tot aan de rust,want vlak voor affluiten kon DOB de 2de scoren na dom balverlies van ons.

Vol goede moed begonnen we aan de tweede time, maar kregen net als in de eerste helft al snel een doelpunt te slikken. 1-3, maar we bleven er in geloven en zowel spits Antonio als onze youngsters kregen enkele mooie kansen. Eerlijkheidshalve moeten we wel toegeven dat onze doelman Dave weer de rots in de branding was en Kettie de ziel uit zijn lijf liep om de DOB aanvallers af te stoppen. Vlak voor het einde kregen we de 4de om de oren. Een beetje een overdreven score, maar zeker geen afgang voor onze strijders.