9 januari 2022 10:00

Accommodatie

Onbekend

Eerste match na de winterstop en we hadden gehoopt om een aantal gekwetsten terug te zien, maar dat viel lelijk tegen.

Ik Dien staat wel laatst, maar we kwamen maar aan 10 spelers. Gelukkig kreeg onze 3de ploeg een vrije dag omdat hun tegenstander (toevallig ook Ik dien) forfait moest geven wegens Covidis. Tim,Steve,Kenneth en Maarten kwamen ons versterken. Dat was nodig want Ik Dien speelde aardig mee, beter dan hun rangschikking deed vermoeden. Rond de 20ste minuut devieerde Steve mooi een corner van Kenneth B.en de bal verdween boven in het vijandelijke doel. Steve beweerde bij hoog en laag dat dat de bedoeling was. We gingen rusten bij deze 0-1 stand.

Begin tweede helft een rush van Steve en combinatie met Jalal en weer Steve plaatste de bal lekker in het mandje. 0-2. Ik Dien gaf zich niet gewonnen en dat resulteerde in een penalty en in minuut 14 was de stand 1-2. De 2-2 hing in de lucht maar het was Simikos dat in de laatste minuten al zijn duivels ontbond. 30ste minuut: Philip stuurt Jalal mooi in het straatje en die scoort de 1-3 met een lobje. Twee minuten later een identiek scenario en 1-4. Vlak voor affluiten trapte Kenneth VDB de vijfde tegen de netten. Verdiende overwinning, maar overdreven cijfers voor een moedig strijdend Ik Dien. Dank aan derde ploeg want met ons tienen hadden we tegen dit Ik dien nooit gewonnen.