7 november 2021 9:30

Accommodatie

Onbekend

Met 11 spelers trokken we in alle vroegte naar het nieuwe sportcomplex aan de ruggeveldlaan. Gekwetsten en herfstvakantie zorgden ervoor dat de coach geen selectieprobelemen had. Wim had pijn in de voet (op een legoblokje getrapt?) en ging keepen en Dave werd veldspeler.

We zijn direct gevaarlijk als Jalal Krystian diep stuurt, maar die laatste besluit naast het wenkende doel. Enkele minuten later krijgen we bal achteraan niet weg en een Roodwitter werkt van dichtbij af.1-0. Rond de 10de minuut weer een mooie kans voor Krystian na een vrije trap van Jalal,maar het lukt vandaag niet om te scoren. Roodwit kriijgt ook nog enkele kansjes, maar Wim staat paraat.

5 minuten na de rust krijgen we de bal weer niet uit de gevarenzone (de backlijn dus) weg en Roodwit maakt de tweede. Na tien minuten wordt Krystian foutief gestuit binnen de backlijn en penalty. Ronny achter de bal, maar hij knalt die torenhoog over.
Dit was blijkbaar wel een mentale afknapper voor de ploeg; De veer was gebroken en de verdediging werd verwaarloosd.
In drie tegenaanvallen, waarbij de tegenpartij telkens met meer spelers stond dan onze verdediging, kregen we nog drie doelpunten binnen en werd het 5-0. Een overdreven uitslag, maar met onze collectieve offday verdienden we zeker geen puntje. Gelukkig kon Wim de schade nog beperken.