Datum

17 oktober 2021 10:30

Accommodatie

Onbekend

Met twaalf spelers en keeper Wim die met de rust weg moest ontvingen we vandaag Berkenrode met de broertjes Schaessens. Yorick Salden van den drie kwam ons na de rust versterken en Covidherstelde Luigi was scheids van dienst.

We begonnen goed aan de match maar kregen na 10 minuten toch een goal tegen. De B-aanvaller dribbelde zich langs de achterlijn vrij en trapte schuin over de grond binnen. 8 minuten later kreeg diezelfde snelle aanvaller de bal terwijl hij teveel ruimte kreeg. Een kapbeweging
en 0-2. Vlak daarna stuurde Filip, Krystian mooi in het straatje en die werkte mooi af: 1-2. De vreugde was echter van korte duur want enkele minuten later kreeg Berkenrode toch weer teveel ruimte van onze verdedigers en we stonden 1-3 achter. We bleven echter knokken en de B-keeper moest zich tweemaal reppen om schoten van jarige Kettie en Antonio uit zijn doel te weren.

Na de rust verving Antonio Wim onder de lat. Een vinnige Krystian ging na 5 minuten de lijn af en trapte de 2-3 tegen de netten. Veel balbezit en mooie combinaties van Simikos en nog enkele kansjes voor Berkenrode,maar het zo verdiende derde doelpunt kwam er niet.
Geen punten, maar een zeer verdienstelijke match !