3 oktober 2021 11:00

Accommodatie

Onbekend

Nog twee late afhakers,maar toch nog met 12 leeuwen die geen schrik hebben van wat regen naar Mortsel.

We beginnen sterk en reeds in de tweede minuut kreeg Ivo een open kopkans na corner van Kettie,maar los op de keeper. Even later kwam diezelfde Ivo een teentje te kort op voorzet van Wim. Deksel op de neus als in de 9 de minuut een St Jozeffer uit de draai de bal mooi in het hoekje binnenschuift. 1-0.
We blijven knokken en goed combineren en krijgen loon naar werken. Tom rukt mee op naar voor en dat is altijd gevaarlijk. Een scherpe voorzet en een verraste St Jozeffer kopt de bal magistraal naast zijn eigen doelman binnen. 1-1.

Vlak na de rust beginnen we weer sterk, ditmaal met resultaat. Een knappe combinatie tussen Jalal en Krystian wordt door deze laatste koel afgewerkt (1-2) en 5 minuten later scoort Krystian weer na voorzet van Antonio. 1-3. De buit is echter nog niet binnen, want rond de 10de minuut kan St Jozef milderen tot 2-3. Maar enkele minuutjes later maakt Krystian zijn hattrick af en we staan 2-4 voor. Nog enkele hete standjes voor ons doel, maar Dave blust die brandjes en de 3 punten gaan oververdiend mee naar Schoten.