26 september 2021 10:30

Accommodatie

Onbekend

Na de pandoering van verleden week moesten we terug rechtkrabbelen.Versterkt met twee "jonkies"van de derde ploeg (Maarten en Yannick)zouden we Laar proberen te verslaan. Kris DC leidde ondanks lichte hoofdpijn de match in goede banen.

Het eerste kwartier was het aftasten zoals dat zo mooi gezegd wordt. Veel balcontacten maar weinig kansen. Tot dan plots de bal voor een Larenaar valt en 0-1. Beide ploegen bleven mooie driehoekcombinaties op het veld toveren, maar de doelmannen hadden weinig of geen werk.

We begonnen steviger aan de tweede helft (donderpreek van de coach?) en Ivo kon van dichtbij uit de draai op doel trappen, maar de bal stuiterde tegen de paal.Bijna 1-1. In de 10de minuut kregen we echt onverdiend de 0-2 binnen. Een lepe Larenaar trapte een corner ineens binnen. Ondanks deze koude douche bleven we er in geloven en zetten de tegenpartij onder druk.
Hun verdediging gaf echter geen krimp en scoren blijft voor ons toch moeilijk. De boomlange middenvelder van Laar slalomde zich 5 minuten voor affluiten nog door onze verdediging en het was 0-3. Alleen al voor onze inzet hadden we meer verdiend.