Accommodatie

Onbekend

Met maar liefst 16 spelers trokken we naar het prestigieuze sportpark aan de ruggeveldlaan om te poberen
Deurne OB puntjes afhandig te maken.

Ijdele hoop, want reeds na enkele minuutjes wandelde een Dobber door de Simikosverdediging en trapte de 1-0 tegen de netten. In de achtste minuut kreeg Ronny een mooie kopbalkans, maar recht op de doelman. DOB scoorde een minuut later wel de 2-0 met een mooi schot vanop de backlijn. Vlak daarna kwam Jalal alleen voor doel, maar besloot ook op de doelman. Rond de 13de,de 15de en 25 ste minuut werden we echter platgewalst door DOB. Als vanzelf trapten ze nummer drie,vier en vijf binnen. Vlak voor rust gaf Jalal een mooie pas naar Krystian die zo de eerredder kon binnentrappen.

In de tweede helft ging Deurne op zijn elan verder en maakte nog 4 goals en zo werd de eindstand 9-1. Ronny (op de paal) en Mitch kregen nog kansen , maar als we eerlijk zijn,moeten we toegeven dat DOB nog veel meer kansen kreeg. Dave pakte gelukkig uit met een vijftal fenomenale reddingen en kon zo een nog zwaardere afstraffing vermijden. Nieuweling Youssef viel nog uit met een serieuze blessure aan de enkel. Leuk is anders en sommigen lieten na de match de kopjes hangen. We moeten echter toegeven dat de tegenstander veel beter was.