Sportief overzicht -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sportief overzicht

Sportief overzicht

Sportief overzicht seniors

Bij de seniors noteren wij 1 elftal minder t.o.v. vorig seizoen. Dit wordt wel gecompenseerd door 3 U21-elftallen in lijn te brengen.

Na een succesvolle oefencampagne, waarin slechts 1 gelijkspel moest toegestaan worden, is ons 1ste elftal met vuur aan deze competitie begonnen. De confrontatie met uittredend kampioen Olve bracht ons alleen aan de leiding met het maximum der punten. In de plaatselijke derby ondervond Koningshof dat er momenteel weinig te tornen valt aan de hegemonie van ons fanionelftal, dat na 7 wedstrijden nog steeds met maximum bovenaan prijkt.

Tegen rechtstreekse concurrenten Olve en VDP hield onze reserven A de 3 punten thuis. In de overige 4 wedstrijden was enkel Ossmi onze evenknie waardoor wij ongeslagen in het spoor blijven van St. Job dat tot op heden een foutloos parcours aflegde.

Na een moeilijke parcours, met wedstrijden tegen de top 5 van het klassement handhaaft onze reserven B zich in de linkerkolom. Wel spijtig dat afgelopen zondag nipt verloren werd van Koningshof.

Eveneens een moeizame start ook voor onze reserven C dat zelfs in de gemeentelijke derby forfait moest geven. Na het gelijkspel tegen Cantincrode konden toch 2 partijen gewonnen worden, wel afgewisseld met evenveel nederlagen. Koningshof is voorlopig de fiere leider zonder puntenverlies.

Na een 7 op 9 (met een ouderwetse uitslag tegen Deurne OB in de openingsmatch -5/5) plaatste SAC en Sp. Brasschaat ons terug met beide voetjes op de grond. Wij zakten terug naar een 8ste plaats. Ossmi leidt, na een foutloos parcours.

Onze reserven E hebben amper 4 wedstrijden op de teller en kunnen virtueel de 2de plaats behalen. Enkel tegen huidig co-leider St. Michiel moesten wij de duimen leggen.

0 op 12 tegen de top 4 van het klassement voor onze veteranen. Gelukkig ook 3 zeges waardoor wij ons op een 9de plaats positioneren.

 

Sportief overzicht jeugd
Wij schreven niet minder dan 3 U21-ploegen in. De A-ploeg komt uit in Gewestelijke F, met overwegend ploegen uit “den Belgische”. Antonia en Kalmthout gaven ondertussen forfait en ook Meerle lijkt in hetzelfde bedje ziek. Dat leverde ons wel de 1ste punten op. Afgelopen weekend werd dan toch gewonnen op Driehoek. Een kantelmoment?

Ook in de reeks van onze U21B vallen eveneens 3 forfaits te noteren. Daar trekken onze jongens zich niets van aan en de toppers tegen de naaste concurrenten Vremde en Heibos werden winnend afgesloten. Enkel tegen Ossmi moesten wij een puntendeling toestaan. Toch voldoende om afgetekend aan de leiding te gaan.

Hoopvolle start voor onze U21C in de derby tegen Koningshof. Nadien volgden echter nederlagen waardoor wij onderaan enkel Koningshof achter ons houden.

Mooie 3de plaats voor ons enige U17-team dat spijtig genoeg een uitschuiver kende op de 1ste speeldag tegen Seja (ondertussen voorlaatste). Leider Rapid was ietsje te sterk maar co-leider Ossmi werd op een drawn gehouden.

Onze U15A haalden verschroeiend uit in 6 van hun 8 wedstrijden, maar moesten nipt de duimen leggen voor Rapid en Oxaco-Boechout. Toch voldoende om de 2de plaats te veroveren met evenveel punten als leider Rapid maar met een wedstrijd meer.

Slechts 2 zeges en 1 gelijkspel voor onze U15B, goed voor een 6de plaats. Autoritair leider Alberta Schilde had toch meer moeite dan hun lief was om de 3 punten mee te nemen van De Zeurt.

Na 2 spijtige forfaits en een reeks (grote) nederlagen zijn onze U15C nog steeds op zoek naar hun 1ste puntje. Er blijven in geloven is de boodschap.

 

Sportief overzicht dames/meisjes

Het collectief vertrek van onze dames C naar Schoten SK heeft ook zijn weerslag voor onze dames B, die wegens spelerstekort al 2x forfait moesten geven. Er is dus zeker nog ruimte voor extra vrouwkracht! Ook onze A-ploeg kan overigens nog wat extra jong geweld gebruiken.

Na 3 nederlagen tegen de top 3 zetten onze dames A hun opmars met klank in. Na de nipte zege tegen Cantincrode (nr 4 in de stand) zetten wij 3 monsterscores op het scorebord wat ons een 7de plaats oplevert.

Naast de aangegeven forfaits moesten onze dames B meestal de wet van de sterkste ondergaan. Enkel tegen St. Jozef werd de volle buit binnengehaald, maar wij hebben nog wel enkele inhaalmatchen tegoed.

Voor de meisjes U16A bleek leider Loenhout 2x te sterk, maar verder enkel winstpartijen, de uitschuiver tegen rode lantaarn Noorse niet te na gesproken. Het levert een mooie 3de plaats op.

Starten met een forfait is nooit prettig, maar sindsdien timmert de nieuwe begeleiding van onze Meisjes U16B aan de weg voorwaarts. Tegen Vlug Vooruit B kende wij een puntendeling voor beide teams, andere matchen werden verloren. Voor een team dat hoofdzakelijk uit beginnende speelsters bestaat is dit niet onlogisch, maar de begeleiding ziet het team elke week groeien. Blijven inzetten is de boodschap dan komen de resultaten vanzelf.

 

De 10 eerstvolgende activiteiten:

Activiteiten-kalender:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!