2 april 2023 9:30

Accommodatie

Sport Vlaanderen Brasschaat

Met zestien spelers trokken we naar Brasschaat.Los Incas speelt normaal in Vremde, maar vandaag uitzonderlijk in het mooie sportcomplex van stad Antwerpen.
Thuis wonnen we met 3-2,maar we herinneren ons de tegenstander als een vinnige en technisch vaardige ploeg.
We kregen ook al onmiddelllijk een goal binnen, maar gelukkig zag de Var dat het buitenspel was.
Vijf minuten later rolden Koen en Kevin met een een een- tweetje de LI-verdediging op en Kevin trapte de 0-1 tegen de netten.
Rond het kwartier verspeelde Stefan achteraan de bal en dit werd prompt afgestraft: 1-1
LI bleef ons onder druk zetten met hun snelle combinaties en zaalvoetbaldribbels, maar wij kregen ook enkele kansjes. 1-1 was de ruststand.
Hetzelfde spelbeeld na de pauze. De LI-aanvallers speelden kat en muis met onze verdediging en rond de 10de minuut stonden we 2-1 achter. Schot op de paal, redding van Dave, maar in de rebound binnen.
Rond het kwartier werd JDC mooi in het straatje gestuurd en die scoorde met een lobje,even cool als zijn nieuwe kapsel, de gelijkmaker.
Met 1 puntje konden we leven, maar LI dacht daar duidelijk anders over. Nadat de wedstrijd even stil lag omdat de tegenstander onderling in niet-Vlaams aan het ruziën was, scoorden ze, weliswaar vanuit buitenspel, de 3-2.
We vochten nog terug maar het spreekwoordelijke kalf was verdronken.
Genoeg inzet en soms mooie combinaties volstonden niet om hier punten te pakken. LI was de betere ploeg.