Datum

2 oktober 2022 10:30

Accommodatie

Cmp: VK Simikos

15 spelers op het wedstrijdblad,maar Ivo had toch nog last van een kwetsuurtje bij de opwarming, dus bleven er 3 reserven over.
Luigi, onze vaste arbiter, kwam niet opdagen. Bleek dat zijn zoon ons moest verwittigen, maar die was dit vergeten.
Guillaume, die eigenlijk kwam supporteren werd dan bereid gevonden om de match te leiden.Hij deed dit goed en werd daarbij geholpen door de sportieve houding van beide ploegen.
Ik dien had al zes punten,wat ons deed vermoeden dat ze iets versterkt waren tegenover vorige jaren. En ja hoor, er waren een paar jongere en snellere spelers bij.
Toch konden wij druk zetten en met mooi combinatievoetbal enkele kansjes afdwingen. Rond de 25 ste minuut rukte Kenny mee naar voor en scoorde, maar het doelpunt werd afgekeurd omdat hij de bal op onorthodoxe manier veroverd had.
De beste doelkans kregen we enkele minuten later toen Jan op corner van Gunther de bal mooi naar beneden kopte, maar een verdediger kon op de lijn redden.
0-0 bij de rust, maar de tweede helft beloofde meer, ondanks dat Philip gekwetst raakte en Johan nog maar 10 minuten kon meespelen omdat hij nog moest gaan arbiteren.
Na enkele minuten stonden we 1-0 voor. Een zeer bedrijvige Jan dribbelde twee man tot aan de achterlijn en legde mooi terug op Stefan die genadeloos binnenknalde.
Vijf minuten later was Jan weer bezig aan een solo, maar Robby pikte de bal uit zijn voeten en trapte de 2-0 tegen de touwen.
Rond het kwartier gaf Robby een mooi doorsteekpasje aan Jan en die knalde de 3-0 binnen.
Iedereen voelde dat de buit binnen was. Jan scoorde nogmaals, maar die werd wegens buitenspel afgekeurd.Over dit laatste waren de meningen wel verdeeld.
Good old captain Ronny voelde zich ook in zijn sas omdat hij tegen een mauve-witte ploeg kon spelen.
Doelman Dave wou ook perse in het verslag vernoemd worden.Zo trapte hij al dan niet bewust een reservebal in de naastgelegen vijver. Vlak voor affluiten moest hij nog twee formidabele reddingen doen om zijn eerste clean sheet van het seizoen te verdienen.
Topmatch van iedereen en verdiende winst!