30 oktober 2022 10:30

Accommodatie

Cmp: VK Simikos

Een prima nazomerweertje en zestien voetbalhongerige vets die de uppercut van vorige week moesten verteren:een ideale mix voor een leuke match.
Tegenstander St Michel verzamelde tot nu toe nog maar 3 schamele puntjes, en dat wilden we zou houden.
We begonnen fel aan de match en reeds na enkele minuten kon Krystian een mooie persoonlijke actie beheerst afwerken.1-0
Na 10 minuten dweilde JDC de flank af, pass naar Krystian die Ronny alleen voor doel bracht. Diens schot hobbelde na deviatie door een Michielverdediger over de doellijn: 2-0
Na een kwartier trapte de mee opgerukte Tom een voorzet/schot . Ivo raakte de bal net niet, maar door zijn schijnbewegingen raakte de doelman in de war en de 3-0 stond op het bord.
Weer enkele minuten later, na corner van Gunther, trapte Stefan de afvallende bal snoeihard binnen. 4-0
21 ste minuut: Schot van Ivo, afgeweerd door de goalie, maar de goed gevolgde JDC werkt de bal binnen.5-0
Nog 1 grote kans voor de rust. Een mooie voorzet van Ronny werd door Ivo op de paal gekopt; een kans die hIj normaal niet mist....
Het leek wel of iedereen met deze forfaitstand genoegen nam. St Michiel kwam zelfs enkele malen gevaarlijk opzetten,maar kwam niet tot scoren.
Dave kreeg terug last van zijn blesssure en Gunther nam zijn plaats in en moest zowaar nog een bal uit de winkelhaak halen.
Vijf minuten voor tijd vond Kevin het welletjes, trapte de bal in het gezicht van de doelman, en terwijl die min of meer groggy op de grasmat lag, trapte hij de 6-0 tegen de netten.
Vlak voor affluiten kreeg diezelfde Kevin een mooie assist van de heroptredende Wim en prikte de 7-0 binnen.
Zeer vlotte overwinning in de gloednieuwe door Bart gesponsorde tenuetjes.