Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Verslag  van de wedstrijd  Moeders - D Ploeg    Donderdag   27/02/2020

Zoals elk jaar was het nu ook weer, volgens onze traditie, een wedstrijd van de moeders tegen de D ploeg. Ook dit jaar mochten we rekenen op enkele dames die ons elftal kwamen versterken die door Nico Vanzeebroeck werden opgetrommeld. In totaal waren ze nu met 11 dames tegen 10 spelers van de D ploeg. De sfeer zat er al goed in in de kleedkamers. Beide teams waren erop uit om een leuke  wedstrijd te spelen. Voor de wedstrijd werden er foto's getrokken van beide ploegen als aandenken aan deze wedstrijd. We speelden telkens per wedstrijd 20 minuten. Voor verschillende dames was het de eerste keer dat ze deelnamen aan deze wedstrijd en bleek voetbal allemaal niet zo simpel maar ze hadden veel plezier. Daar draait het uiteindelijk om. De eerste helft ging redelijk zowel voor de dames als de mannen. Bleek wel dat de mannen gemakkelijker konden scoren en de moeders wat problemen hadden om de juiste richting aan de bal te geven. Geleidelijk kwamen ze meer en meer aan de bal en konden ze ook tegenscoren zodat de rust werd gehaald met een score van 5-1. Iedereen was even aan een rustpauze toe. Ze konden allemaal rustig even napraten over de goeie momenten dat ze al hadden gehad en hoe ze het in de volgende speelhelft gingen aanpakken.

Na de verdiende rust konden we met goede moed beginnen aan de tweede helft. De fysiek begon nu ook mee te spelen en zwaar door te wegen. Hier waren er verschillende dames die niet meer vooruit konden maar uiteindelijk wel zo goed mogelijk bleven volharden. Geregeld werd de stand opgevoerd door de mannen en bleek het voor de dames moeilijk om ook te scoren. Ondanks waren ze met voldoende spelers voor de goal maar bleek Ian, de keeper, in goede doen en slaagde hij erin om heel veel ballen tegen te houden of zelfs te pakken. Verschillende prachtige momenten werden genoteerd waarin Ian al op de grond lag alvorens er naar goal werd getrapt maar hij er telkens in slaagde de bal te kunnen pakken. De wedstrijd werd afgesloten met een 9-2 overwinning van de mannen.

Nu was het tijd om te gaan douchen en daarna boven iets samen te drinken in de cafetaria.

Gezamelijk werd boven naverteld over de wedstrijd en werd er gezellig ondereen leute gemaakt.

Een avond die we moeten onthouden en zeker komend seizoen in de zaal opnieuw organiseren. In ieder geval is dit seizoen nog een buitenwedstrijd op 06/06 moeders tegen de D-ploeg met na afloop eindeseizoensviering met barbecue.

Marc20/10/19:  SIMIKOS - LIERSE KEMPENZONEN
Aanwezigen:  Sven Van Dingenen -  Sven Kempeneer - Stef Van Den Eynde - Joris Cobben - Rob Deryck - Estée Vercouilie -  Wesley Balck - Deepak Sardjoe - Jordan Smits - Matthias Goossens - Milan Heirweigh

Deze wedstrijd waren  we met heel wat extra spelers  aanwezig.  Dit keer konden we niet rekenen op onze arbiter Marc Verloy die vandaag mee moest aantreden met de dames ploeg 2.  De wedstrijd werd vandaag geleid door MC.  Er werd besloten om de eerste helft aan te treden met Wesley en de tweede helft met Sven VD in het doel. Beiden konden dan ook tijdens de wedstrijd, wanneer ze niet in de goal stonden, mee als speler aantreden. Simikos en Lierse waren heel goed begonnen aan de wedstrijd. Het ging gelijk op het eerste kwartier. Er werden veel kansen door Simikos gecreëerd maar telkens niet afgewerkt of door de goed verdedigende spelers van  Lierse  weg gewerkt. Ondanks het regenweer werd steeds in de hoogte afgewerkt en niet gebruik gemaakt van het natte veld over de grond. Na 20 min werd uiteindelijk  het eerste doelpunt gescoord en volgde er verschillende doelpunten na mekaar met gevolg dat we de rust in gingen met een voorsprong van 6-1. Wesley had in de eerste helft goed  gekeept  en regelmatig ballen gestopt.  
In de tweede helft  werd gevraagd aan Lierse om enkele spelers extra in te zetten om zo een evenwichtiger geheel te verkrijgen. In het begin had dit het gewenste resultaat en werd er ook door Lierse gescoord zodat halfweg de tweede helft het 6-3  stond. Sven VD had in de tweede helft enkele puike reddingen en toonde zo ook dat hij in de goal zijn mannetje kon staan. Spijtig genoeg werden er dan door Simikos nog 3 onnodige extra goals gescoord zonder enig samenspel zodat de eindstand  9-3 werd genoteerd.
Alles bij mekaar een gemakkelijke winst voor onze  G - mannen.
Marc  

13/10/19:  SCHELLE SPORT - SIMIKOS   8-6
Aanwezigen: Sven Kempeneer  -  Stef Van Den Eyde  -  Wesley Balck -  Sven Van Dingenen -  Joris Cobben - Milan Heirwegh - Estée Vercouilie - Steven Wybo -  Matthias Goossen

We waren wederom  allemaal tijdig aanwezig om vol overgave te beginnen aan deze wedstrijd. Gelukkig waren we met net voldoende spelers. In het begin van de wedstrijd viel onmiddellijk op dat beide ploegen aan mekaar gewaagd waren.   Deze keer speelden we goed samen en kreeg iedereen geregeld de bal. Al gauw vielen de eerste goals zowel aan de kant van Schelle Sport als bij Simikos. We gingen de rust in met een gelijke stand 4-4. Ook deze wedstrijd  werd er gescoord door Estée die goed werd aangespeeld door Stef. Milan was een paar keer goed gevolgd en dank zij goed samenspel kon ook hij scoren.  
De tweede helft ging weer volledig gelijk op  met kansen aan beide kanten. Nu werd geregeld door Sven VD de bal goed gestopt zodat enkele goals van Schelle Sport werden vermeden. Op een gegeven moment stond het dan 6/6 en bleek dat onze verdediging fysiek problemen kreeg met gevolg dat Schelle uit een paar laatste kansen de overwinning naar zich kon toetrekken. De wedstrijd werd dan afgesloten met een verdiende winst van 8-6 door Schelle Sport. Al bij al voor iedereen een zeer verdienstelijke wedstrijd die minstens een gelijke stand verdiende.
Marc Cobben

Verslag van S Sport Recreas Tornooi in Eeklo 28/09/2019
Aanwezige spelers:  Deepak Sardjoe,  Joris Cobben, Sven  Kempeneer, Rob Deryck, Matthias Goossens, Milan Heirwegh, Wesley Balck, Steven Wybo 
Extra spelers :  Marc Cobben - Sammy Goossens - Marc Verloy


Spijtig te moeten vaststellen dat er maar een zeer  beperkt aantal spelers aanwezig was. We waren dan ook genoodzaakt  een paar extra spelers  op te stellen om zo vervanging mogelijk te maken tijdens de wedstrijden.
In onze eerste wedstrijd tegen  De Caspers  konden onze jongens  meer dan hun mannetje staan  en moesten we van achteruit maar sporadisch ingrijpen om zo de stand en het evenwicht  te behouden. Bij de tegenstrevers een geldig doelpunt scoren werd tijdens deze wedstrijd bemoeilijkt door de mogelijkheden  van de keeper van de tegenpartij. De bal moest onder de extra doellat en niet tegen de krukken van de goalkeeper worden getrapt om een geldig doelpunt te maken. Voor onze spelers was dit in het begin  moeilijk maar na enkele minuten slaagden we er
toch in om een geldig doelpunt te scoren.  De eindstand was 4-1.


In onze tweede wedstrijd tegen  Waasland Beveren  speelden we tegen onze  bus genoten. Hier speelden heel wat grote mannen mee die het spel zeker moeilijk voor ons maakten. Het spel ging regelmatig over en weer. Aan beide kanten vielen mogelijkheden maar de wedstrijd werd voor beide ploegen in evenwicht afgesloten met een 0-0 eindstand.

In onze derde wedstrijd tegen Schelle Sport  moesten we zeker een tandje bijsteken. Het viel ook op dat we twee wedstrijden direct achter  mekaar moesten spelen. Bij Schelle Sport speelden een paar betere niveau 3 spelers zodat wij ook ons spel moesten bijstellen om zo een evenwichtige partij te verkrijgen. Na een stevige wedstrijd slaagden we er in om de wedstrijd met winst af sluiten 2-1.

De laatste en vierde wedstrijd was tegen G Ploeg Club Brugge. We wisten uit ervaring van de vorige tornooien dat Club Brugge een zware dobber zou worden.   Door de tegenstrever werd er goed gecombineerd en werd het voor ons des te moeilijker om te kunnen samenspelen en te kunnen scoren. Geregeld werden door Club Brugge kansen gecreëerd met gevolg dat we de eerste goal moesten incasseren. Gelukkig waren we niet te hard aangeslagen en konden onze mannen kort daarop het tegendoelpunt scoren. Er vielen een paar harde woorden tijdens de wedstrijd “in het vuur van het spel” maar dit werd nadien zoals het hoort uitgepraat. Uiteindelijk na een zeer spannende wedstrijd konden we de wedstrijd afsluiten met een 2-2 gelijke stand. Stand waarin beide teams zich konden vinden .

Een wel gemeende proficiat aan het “S sport - Recreas“ Team voor de organisatie van deze dag. Alles is prachtig verlopen,  dit zowel voor het voorziene busvervoer als het volledige tornooi.

Marc  

22/09/19:  SIMIKOS - SINT DIMPHNA   6-2
Volgende Spelers waren aanwezig :   Estée Vercouillie - Sven Kempeneer -  Sven Van Dingenen - Joris Cobben - Wesley Balck - Matthias Goossens -  Stef Van Den Eynde - Sebastiaan  De Decker - Sascha Bracke - Deepack Sardjoe - Milan Heirwegh


Iedereen was er op uit om onze eerste competitiewedstrijd te spelen, dit na ons geslaagde  weekeind in Groningen. We waren allemaal van de partij  rond 09.15 u. 
De broodjes werden bij bakkerij  "De Wit" opgehaald door  Marc C,  de eerste competitiespeeldag kon beginnen. De tegenpartij  St Dimphna was mooi op tijd  en wonder boven wonder was er door het verbond een officiële arbiter aangeduid. Dit had tot gevolg dat alles voor de wedstrijd volledig officieel moest verlopen en alles meer tijd in beslag nam.
Bij aanvang van de wedstrijd werd snel duidelijk dat de tegenpartij  St Dimphna over een mindere ploeg beschikte en bij onze ploeg moest gekeken worden om het niveau  zo gelijk mogelijk te maken. Zoals afgesproken met  Deepack en Sascha ging Marc C vandaag  proberen om hen tijdens de wedstrijd zo veel mogelijk te begeleiden  zodat ze  meer inzicht verkregen in - en tijdens de  wedstrijd. Dit was voor beide spelers even aanpassen en vergde wat meer fysieke  inspanning voor beide spelers. Joris was begonnen aan de wedstrijd maar moest uiteindelijk afhaken met pijn aan zijn knie. Na 10 minuten werd er reeds 3 maal gescoord en moest er zo snel mogelijk worden ingegrepen om het niveau gelijk  te maken. Guido en Yves hadden hun handen vol om duidelijk te maken aan onze spelers hoe we dit gingen aanpakken. Marc C  moest beide spelers Deepak en Sacha regelma-tig 
wijzen waarop ze moesten letten. Juiste richting – enkel onze spelers de bal geven -  bij wie gaan staan bij een corner - bal stoppen en eerst kijken voor een pas te geven, enz. ... .  Na een volledig time en de helft van de volgende begon het allemaal wat klaarder te worden en begrepen ze wat en hoe het zou  moeten. Nu het nog op de juiste momenten toepassen. Voor Wesley was het vandaag ook de eerste keer dat hij meespeelde in een competitiewedstrijd. Het viel allemaal goed mee  en hij slaagde erin om 3 doelpunten te scoren. Door Stef en Sebastiaan   werden onze spelers Matthias en Estée regelmatig bediend zodat zij ook geregeld in het spel konden komen.  Beide  slaagden erin om elks  te scoren. Zo werd uiteindelijk de wedstrijd afgesloten met een winst van 6-2.
Een goede wedstrijd waar iedere speler plezier heeft aan beleefd. Proficiat aan jullie allemaal

Marc

6-7-8/9/19:  INTERNATIONAAL G-VOETBALTORNOOI SJS

Aanwezige Spelers : Deepak Sardjoe - Steven Wybo - Stef Van Den Eynde - Estée Vercouillie - Joris Cobben - Sven Kempeneer - Sven Van Dingenen - Rob Deryck - Sebastiaan Dedecker - Liam Mathijssens - Matthias Goossens - Milan Heirwegh - Wim De Wilde - Marc Verloy 

Eindelijk na maanden, februari tot september voorbereiding, opvolging uiteindelijk geslaagd in onze tot nu grootste groepsuitstap van onze D- ploeg. We zijn in totaal met 35 personen naar Stadkanaal (Groningen) afgereisd om daar van vrijdag 6 september tot zondag 8 september in bungalowpark Pagedal te verblijven. Het was voor ons allen een hele onderneming, 320 km enkel is een hele afstand. Enkelen onder ons hebben de trip zaterdagmorgen nog gemaakt en waren zo ook van de partij. Het tornooi, dat door vv SJS werd georganiseerd was, was tot in de puntjes verzorgd, niks werd aan toeval overgelaten. Bij aankomst bij vv SJS werden we zaterdagmorgen hartelijk ontvangen en het officiële gedeelte afgewerkt.  Voor het tornooi werden de teams per land gegroepeerd en werden de volksliederen gespeeld door het prachtige plaatselijke muziek corps. Aansluitend werd er door Henk De Haan een gezamenlijke warming-up  opgestart voor in totaal 420 spelers. Na deze festiviteiten werd er overgegaan om 11.15 u naar het eigenlijke tornooi. 

Elk team werd onderverdeeld in verschillende pools naargelang sterkte. Wij speelden onze 5 wedstrijden in de pool op het veld Johan Cruijff Arena.
Van de 5 wedstrijden hebben we er in totaal 3 kunnen winnen en 2 verloren. Onze eerste wedstrijd tegen SV Marum was amper begonnen of we keken al op tegen een achterstand van 4-0. Voor de meesten van ons ging het effen veel te snel en moesten ze eerst gewoon worden aan het hele gebeuren. Na 8 minuten hebben ze zich een beetje herpakt en zijn ze erin geslaagd om alsnog 2x te scoren.
In de tweede wedstrijd tegen Fortuna Gronau G2 ging het al heel wat beter. Het niveau was min of meer gelijk maar dit keer waren wij het die eerst scoorden. Aangezien het maar 13 minuten spelen was per wedstrijd moesten we regelmatig vervangen om iedereen te laten spelen.  Deze wedstrijd hebben we met 3-0 kunnen winnen.    
Voor onze 3de wedstrijd moesten we tegen Asser Boys G 2. Deze wedstrijd ging volledig gelijk op. Een gelijke stand had hier juist geweest Het enige doelpunt viel in een kluts en werd door de tegenpartij gescoord. Onze spelers keken ernaar en de tegenpartij trapte de bal binnen. Zelf kregen we herhaaldelijk de mogelijkheid om te scoren maar spijtig genoeg werd er niet goed afgewerkt met gevolg dat we deze wedstrijd verloren met 1 tegen 0.  
De 4de wedstrijd speelden we tegen De Treffer '16. Deze wedstrijd was voor beide ploegen gelijk opgaand. Voor beide ploegen kwamen er kansen. Gelukkig voor ons was onze doelman Sven VD paraat en kon hij verschillende kansen van de tegenpartij stoppen. De wedstrijd konden we afsluiten met een 2 - 1 overwinning.              
De laatste en 5de wedstrijd speelden we tegen de Duitse ploeg AWG St. Antonius Haus. Hier hadden we de bovenhand en hadden bijna onze spelers Deepak en Estée de mogelijkheid om te scoren maar konden de tegenspelers nog net op tijd een doelpunt verhinderen. Het zou wel mooi geweest zijn!! De wedstrijd werd gewonnen met 3 tegen O .   Tussen al de wedstrijden door werd er ook nog een keeperstornooi - een peertemderin tornooi en penalty bokaal gespeeld. Op het keeperstornooi bleek onze speler/keeper Liam Matthijsen opnieuw in de finale uit te komen.   Liam strandde spijtig genoeg op de tweede plaats. De keeper van Grasstuivers was deze keer de beste keeper van het Keeperstornooi.

Na al de wedstrijden en het Keeperstornooi was het tijd voor de prijsuitreiking.   Simikos bleek als 3de geëindigd in hun reeks. Als klap op de vuurpijl bleek dat ze Simikos hadden benoemd tot winnaar van de Aanmoedigingsprijs en verkregen we deze wisselbeker van het tornooi! Deze staat nu op Simikos als aandenken tot we volgend jaar terug gaan naar Stadskanaal. Volgend melding verkregen we van vv SJS : 

"     Aanmoedigingsbokaal

De G-voetballers van Simikos uit Schoten in België waren door de jury aangewezen als winnaar van de Albert Stevens Aanmoedigingsbokaal. In de voorbereiding en tijdens het toernooi vielen ze op door hun aanstekelijk enthousiasme. Simikos deed voor de eerste keer mee. Nu al verheugen ze zich op volgend jaar, zo hebben ze genoten. " 

Als afsluiter kreeg iedereen van ons nog een Chinees Buffet aangeboden door vv SJS gevolgd door een discoavond. Spijtig genoeg waren het de wespen die roet in het eten gooiden en zijn we vroeger dan gepland rond 19.30 u vertrokken naar onze bungalows in Pagedal. In Pagedal hebben we dan zelf zaterdagavond verder gezellig samen gezeten aan onze bungalows waar we met zijn allen nog hebben naverteld over het gespeelde tornooi. De weergoden waren ons dit weekeind gunstig gezind ondanks de sombere berichtgeving hebben we prachtig weer gehad.
Zondagmorgen hebben we allemaal nog samen ontbijt gehad in Pagedal en daarna zijn er reeds enkele spelers terug naar huis gekeerd. De anderen zijn nog gaan zwemmen en hebben daar nog een leuke tijd beleefd. Uiteindelijk is iedereen naar huis gereden rond 15.00 u. Iedereen terug veilig thuis.
Wat een weekeind!!!!!
Marc

 

Verslag van S Sport Recreas Tornooi in Eeklo 28/09/2019

Aanwezige spelers:  Deepak Sardjoe,  Joris Cobben, Sven  Kempeneer, Rob Deryck, Matthias Goossens, Milan Heirwegh, Wesley Balck, Steven Wybo 
Extra spelers :  Marc Cobben - Sammy Goossens - Marc Verloy


Spijtig te moeten vaststellen dat er maar een zeer  beperkt aantal spelers aanwezig was. We waren dan ook genoodzaakt  een paar extra spelers  op te stellen om zo vervanging mogelijk te maken tijdens de wedstrijden.
In onze eerste wedstrijd tegen  De Caspers  konden onze jongens  meer dan hun mannetje staan  en moesten we van achteruit maar sporadisch ingrijpen om zo de stand en het evenwicht  te behouden. Bij de tegenstrevers een geldig doelpunt scoren werd tijdens deze wedstrijd bemoeilijkt door de mogelijkheden  van de keeper van de tegenpartij. De bal moest onder de extra doellat en niet tegen de krukken van de goalkeeper worden getrapt om een geldig doelpunt te maken. Voor onze spelers was dit in het begin  moeilijk maar na enkele minuten slaagden we er
toch in om een geldig doelpunt te scoren.  De eindstand was 4-1.


In onze tweede wedstrijd tegen  Waasland Beveren  speelden we tegen onze  bus genoten. Hier speelden heel wat grote mannen mee die het spel zeker moeilijk voor ons maakten. Het spel ging regelmatig over en weer. Aan beide kanten vielen mogelijkheden maar de wedstrijd werd voor beide ploegen in evenwicht afgesloten met een 0-0 eindstand.

In onze derde wedstrijd tegen Schelle Sport  moesten we zeker een tandje bijsteken. Het viel ook op dat we twee wedstrijden direct achter  mekaar moesten spelen. Bij Schelle Sport speelden een paar betere niveau 3 spelers zodat wij ook ons spel moesten bijstellen om zo een evenwichtige partij te verkrijgen. Na een stevige wedstrijd slaagden we er in om de wedstrijd met winst af sluiten 2-1.

 

De laatste en vierde wedstrijd was tegen G Ploeg Club Brugge. We wisten uit ervaring van de vorige tornooien dat Club Brugge een zware dobber zou worden.   Door de tegenstrever werd er goed gecombineerd en werd het voor ons des te moeilijker om te kunnen samenspelen en te kunnen scoren. Geregeld werden door Club Brugge kansen gecreëerd met gevolg dat we de eerste goal moesten incasseren. Gelukkig waren we niet te hard aangeslagen en konden onze mannen kort daarop het tegendoelpunt scoren. Er vielen een paar harde woorden tijdens de wedstrijd “in het vuur van het spel” maar dit werd nadien zoals het hoort uitgepraat. Uiteindelijk na een zeer spannende wedstrijd konden we de wedstrijd afsluiten met een 2-2 gelijke stand. Stand waarin beide teams zich konden vinden .

Een wel gemeende proficiat aan het “S sport - Recreas“ Team voor de organisatie van deze dag. Alles is prachtig verlopen,  dit zowel voor het voorziene busvervoer als het volledige tornooi.

Marc

 

Geen wedstrijdverslagen gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!